Resultaten voor huurwoningen

 
huurwoningen
 
OCMW zoekt huurwoningen. Gemeente Assenede.
OCMW zoekt huurwoningen voor Lokaal Opvanginitiatief. Het OCMW van Assenede is dringend opzoek naar twee huurwoningen met minimaal 3 tot 4 slaapkamers om te huren. De bedoeling is om er asielzoekers te huisvesten in afwachting van een antwoord op hun asielaanvraag.
190 huurwoningen met kwaliteitslabel, 150.000 euro premies Menen.
Dienstverlening en bestuur. Home 190 huurwoningen met kwaliteitslabel, 150.000 euro premies. 190 huurwoningen met kwaliteitslabel, 150.000 euro premies. Twee jaar geleden voerden we met het stadsbestuur de verbeteringspremie voor particuliere huurwoningen in. Daaraan koppelden we ook een kwaliteitslabel voor huurwoningen.
Sociale huurwoningen Gemeente Olen.
Openingsuren in Herentals.: maandag van 17.00 tot 19.00 uur. dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Openingsuren in Olen.: maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Inschrijvings en toewijzingsvoorwaarden pdf. Lokaal toewijzingsreglement sociale huurwoningen pdf. sociale huisvestingsmaatschappij De Woonbrug.
Gezocht: huurwoningen voor vluchtelingen en ondernemersideeën Made in Kempen.
Gezocht: huurwoningen voor vluchtelingen en ondernemersideeën. Paul Huysmans 2 februari 2017. Het Centrum Algemeen Welzijnswerk CAW De Kempen zit met de handen in het haar. Ze zijn dringend op zoek naar betaalbare huurwoningen voor erkende vluchtelingen, maar vinden die niet.
Kwaliteitslabel voor huurwoningen Harelbeke.
Dienstverlening en bestuur. Home Kwaliteitslabel voor huurwoningen. Kwaliteitslabel voor huurwoningen. De woning beschikt over een conformiteitsattest met maximaal 5 resterende strafpunten. De woning beschikt in alle woonlokalen leefruimte, keuken en slaapkamers en alle sanitaire ruimtes badkamer en toilet over minstens dubbele beglazing.
Esteon De zoekservice voor huurwoningen en kamers.
Huurwoning of kamer? Onze zoekservice vindt voor jou. Al 23.037.194 matches met huurwoningen en kamers! Al meer dan 650.000 woningzoekenden gingen je voor. Schakel onze zoekservice in en wij houden daarna voor jou al het aanbod in de gaten van momenteel 100.000 verhuurders.
3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen Gemeente Middelkerke.
In de kijker. 3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen. 3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen. Het agentschap Wonen-Vlaanderen brengt in haar jaarverslag 2017 de resultaten in kaart van 10.980 conformiteitsonderzoeken in Vlaamse woningen. 46% van de gecontroleerde woningen bleken niet te voldoen aan de woonkwaliteitsnormen.
Onze huurwoningen.
Dit is een huis of appartement waar alleen ouderen wonen. Je woont op het gelijkvloers of er is een lift. Soms is inslapend toezicht mogelijk.In de meeste gemeenten krijg je voorrang als je ouder bent dan 65 jaar. AMALIA VAN SOLMSTRAAT.
Huur en isolatiepremie voor private huurwoningen 2019 Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Huur-en-isolatiepremie private huurwoningen 2019. Huur en isolatiepremie voor private huurwoningen 2019. Woon jij als huurder in een woning die nog niet of slecht geïsoleerd is? Of ben jij verhuurder van zo een woning? Dan komt jouw woning misschien in aanmerking voor een huur-en-isolatiepremie.

Contacteer ons