Resultaten voor huur busje

 
huur busje
 
Autoverhuur, een auto huren in vertrouwen Valko Rent a Car Antwerpen.
Een vervangwagen of aanloopwagen nodig? Als particulier of als bedrijf? Alle grote namen hebben we in huis. Peugeot, Volkswagen, Ford, Opel, Toyota, U kiest het merk en model. Zo rijdt u altijd met de auto die bij u past. En dat doet u zo lang u wilt. Want bij Valko car rental loopt de verhuur per dag, per week of per maand. Meer info More info Lire la suite. Meer info More info Lire la suite. Meer info More info Lire la suite. Meer info More info Lire la suite. Meer info More info Lire la suite. Meer info More info Lire la suite. Autoverhuur: duidelijke voorwaarden. Natuurlijk is de autoverhuur aan een aantal regels onderworpen. Zo verhuren we onze voertuigen alleen maar aan huurders en bestuurders die minstens 23 jaar zijn. Voor de waarborg aanvaarden we alleen kredietkaarten, zoals Visa en MasterCard. Bankkaarten als Bancontact en Maestro horen daar dus niet bij. Voor bestelwagens kan in sommige gevallen de waarborg ook contant betaald worden. Geef ons snel een seintje voor het huren van een auto!
Minibus Mechelen.
Huur een minibus in Mechelen. Wie wil er niet eens op uit trekken met familie of vrienden? Gezellig met een groep toffe mensen een uitstap of langere trip maken. Maar hoe ga je iedereen en bagage in je auto krijgen?
Verhuur Garage Vanduffel.
Huur een van onze busjes voor personenvervoer aan zeer aantrekkelijke prijzen, en dit zowel per dag als voor langere periodes. Ook voor de verhuur van personen wagens kunnen wij u oplossingen op maat aanbieden. Contacteer ons voor de beschikbaarheid en de prijzen op 011 64 15 03 of via ons contactformulier.
LTC-verhuur Over ons.
Meer informatie in verband met de activiteiten van LTC-bouwbedrijf grondverzet, leveringen grond en zand, bouw en afvalcontainers vindt u hiernaast in het rechtermenu. LTC-verhuur is opgericht in 2007 en heeft momenteel zo'n' 40-tal bestelwagens beschikbaar voor verhuur. Onze troeven zijn.:
Verhuur Bus, Minibus Touringcar in Antwerp, Belgiƫ Rent-Autobus.
Vergelijk aanbod voor het huren van een bus, touringcar of minibus in Antwerp. Ontvang concurrerende bus en touringcarverhuur offertes van verschillende verhuurbedrijven. Vergelijk offertes prijs, klant beoordelingen, zitplaatsen in de bus, ruimte voor bagage, faciliteiten en de leeftijd van het voertuig.
Volkswagen camper huren? Goboony.
Huur een busje voor een weekend, of trek er echt op uit. Beleef de echte vrijheid! Verschillende types van de Volkswagen camperbus. Inmiddels zijn er zes generaties van Volkswagen busjes: de Volkswagen Types T1 t/m T3 en de Volkswagen Transporters T4 t/m T6.
Verhuur Busjes.
Tijdens de wintermaanden worden onze minibussen automatisch voorzien van winterbanden en krijg je sneeuwkettingen mee. Voor een minibus te kunnen huren moet je wel voldoen aan volgende punten.: Minimum 21 jaar. In bezit van een Belgische identiteitskaart. In bezit van een Belgisch rijbewijs B. Categorie C MET vakbekwaamheid Terugkommoment. Sinds 1965 organiseert Rijschool Hendriks opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in de provincie Limburg en in een deel van de provincie Antwerpen.
Minibus huren / huur minibus/ verhuur minibus.
Minibus huren om naar dat trouwfeest van vrienden te gaan? Een minibus nodig voor het event van je bedrijf of je opendeurdag? Minibus huren voor de wedstrijd op verplaatsing van je sportclub? Met de school op uitstap en een minibus nodig? Bekijk hier onze minibus voor verhuur!
Bestelwagen huren WEBA meubelen.
U kan hier een nieuwe account aanmaken. Welkom op onze webshop. Levering in heel Belgiƫ. 10000 producten op voorraad. Winkels open op zondag. Als klant, online of in de winkel, kan je bij WEBA steeds een bestelwagen huren om je aankopen zelf af te halen en te vervoeren naar je thuis.

Contacteer ons