Resultaten voor huur busje

 
huur busje
 
Autoverhuur Van Laer.
Meer weten over Autoverhuur Van Laer? Nieuw: Huur een mobiel LED-scherm! Maak reclame voor uw winkel / product / event met onze nieuwe LED-trailer. Vertrek je op reis met vrienden? Voor een leuke daguitstap, mini-trip of reisje met vrienden, familie of in clubverband hebben wij de ideale oplossing.
Transdeco Verhuur busjes minibussen bestelwagens en vrachtwagens.
Verhuur busjes, minibussen, bestelwagens en vrachtwagens. Verhuur busje of minibus 81. ideaal voor een uitstapje of uw zomer of wintervakantie. Profiteer nu van de weekendactie! Verhuur koerierwagen of kleine bestelwagen. Geschikt voor uw kleine zendingen. Verhuur bestelwagen of camionette. Laadruimte tot 20 m met of zonder laadbrug. Verhuur vrachtwagen of camion. Alukast of schuifgordijn en laadbrug. Verhuur trekker oplegger. Trekker met PTO pomp Oplegger met of zonder laadbrug. Update uit onze sector Covid-19. Onze activiteit verhuur en transport en de daarbijhorende service blijft open.
Minibus Mechelen.
Huur een minibus in Mechelen. Wie wil er niet eens op uit trekken met familie of vrienden? Gezellig met een groep toffe mensen een uitstap of langere trip maken. Maar hoe ga je iedereen en bagage in je auto krijgen?
Autoverhuur Antwerpen Verhuur Auto's' Personenwagens Bestelwagens Verhuiswagens Minibussen Huren Antwerpen Jooken.
Zo hebben wij voor uw verhuizing een lichte vrachtwagen te huur, of u kunt een personenbus huren om met een groep mee op vakantie te gaan. Maar ook een auto huren voor de lange termijn of een bestelwagen huren voor bedrijfsmatig gebruik, behoren tot de mogelijkheden.
LTC-verhuur Over ons.
Meer informatie in verband met de activiteiten van LTC-bouwbedrijf grondverzet, leveringen grond en zand, bouw en afvalcontainers vindt u hiernaast in het rechtermenu. LTC-verhuur is opgericht in 2007 en heeft momenteel zo'n' 40-tal bestelwagens beschikbaar voor verhuur. Onze troeven zijn.:
Verhuur Bus, Minibus Touringcar in Antwerp, België Rent-Autobus.
Vergelijk aanbod voor het huren van een bus, touringcar of minibus in Antwerp. Ontvang concurrerende bus en touringcarverhuur offertes van verschillende verhuurbedrijven. Vergelijk offertes prijs, klant beoordelingen, zitplaatsen in de bus, ruimte voor bagage, faciliteiten en de leeftijd van het voertuig.
DEWA-rent Auto huren Verhuur bestelwagen Verhuur minibus Verhuur verhuiswagen Koelwagen huren Autoverhuurbedrijf Eeklo, Brugge, Aalter, Waarschoot en Ertvelde.
De brandstof is steeds voor eigen rekening. U krijgt de wagen volgetankt, en u dient deze volgetankt terug te brengen. Dit moet dezelfde brandstof zijn, als neergeschreven op de huurovereenkomst en zoals er op de tankklep van de wagen vermeld staat. Wat te doen bij pech tijdens de huur van een voertuig?
Minibus huren Hasselt.
Geniet ook van het voordelige weekendtarief, voor het huren van een minibus van vrijdag tot maandag. Trafic Minibus 81 STANDAARD. Renault Trafic Passenger 81. Ideaal voor een daguitstap of een weekendje weg. Korte minibussen met.: 9 ruime zitplaatsen. achterdeuren 180 met verwarmde ruiten.
Minibus huren / huur minibus/ verhuur minibus.
03 641 96 00. Huur je minibus snel én voor. een goede prijs bij All Car Rent. Huur je minibus hier. Renault Trafic GPS Airco verlengd model 81. Laadvermogen: 520 kg. Inhoud: 3 m 3. 128, x 142, x 170m.,

Contacteer ons