Resultaten voor taxi

 
taxi
 
Schamper Taxi Fowed van Gent-Zuid.
En dan zitten ze in je taxi en zit jij met de miserie. Of ze vragen je om hen ergens heen te brengen om daarna te zeggen: Ha, ik moet hier niet zijn, begrijpte. Dat probeer ik te vermijden, want dat is verloren tijd.
Taxi Yara Taxi en Luchthavenvervoer Zelzate.
Over Taxi Yara. Taxi Yara uit Zelzate staat de klok rond klaar om u snel en veilig naar uw bestemming te brengen. Onze auto's' zijn comfortabel, zo geniet u steeds van een aangename rit waarvoor u nooit te veel betaalt.
Stad Eeklo Taxi centrale.
Alle voertuigen beschikken over een taximeter, de prijzen zijn vastgelegd en goedgekeurd door het stadsbestuur. De taxi is herkenbaar aan een sticker. Op verschillende openbare locaties zal de Taxicentrale bekend gemaakt worden als één van de mobiliteitsmiddelen om je in Eeklo te verplaatsen.
Wildlife Taxi Team Vogelbescherming Vlaanderen.
Home / Wild dier in nood Wildlife Taxi Team. Vogelbescherming Vlaanderen overkoepelt en coördineert negen opvangcentra voor vogels en wilde dieren VOC. Deze centra zijn verspreid over heel Vlaanderen en samen vangen ze jaarlijks circa 30.000 noodlijdende, wilde dieren op.
Rupel-taxi.
Welkom bij Rupel-taxi. Rupel-taxi is een lokale onderneming gevestigd in de gemeente Boom. Als familiale onderneming combineert Rupel taxi gedrevenheid. met ervaring en hechten we belang aan een kwalitatieve dienstverlening. Onze wagens bevinden zich in de regio tussen Boom Niel Reet.
Taxi Sluis Online.
Heeft u een taxi nodig? Taxi Service Sluis. 0031 0 117 308475. Taxicentrale Aardenburg tel. 0031 0 117 492900. Taxi de Zwart Breskens tel. 0031 0 117 381805. Taxi Engel Cadzand tel. 0031 0 117 381496. Taxi Philippe Knokke-Heist tel.
Taxi Taxi Stad Stad Gent. Gent.
Er zijn vele momenten waarop een taxi goed van pas komt. Snel meer weten? Wat kost een taxi? Nieuwe taxibalk voor de Gentse taxi's.' De nieuwe balk moet het voertuig als Gentse Taxi herkenbaar maken en tevens een kwaliteitslabel zijn voor het taxicharter.
Chinese eigenaars Volvo gaan vol voor vliegende taxi Auto HLN.
AFP In Dubai mag je met de elektrische luchttaxi al boven de stad vliegen. Auto Geely, de Chinese eigenaar van Volvo, pompt 50 miljoen euro in de Duitse start-up Volocopter. Dat bedrijf werkt hard aan een elektrische vliegende taxi die ze binnen drie jaar commercieel willen lanceren.
taxi, oostende, openbaar vervoer, taxibond oostende.
Taxibond Oostende gelooft sterk in de sociale rol die voor een taxibedrijf is weggelegd als aanvulling op het reguliere openbaar vervoer. Sommige mensen kunnen om diverse redenen geen gebruik maken van het gezamelijk openbaar vervoer in de stad. De taxi is het ideale alternatief om de helpende hand te bieden, zeker s nachts wanneer dit de enige vorm is van openbaar vervoer.

Contacteer ons