Op zoek naar springkastelen?

 
springkastelen
 
Springkastelen.
Als er één iets is wat zeker en vast niet mag ontbreken op een feest springkastelen natuurlijk. U hebt een ruime keuze uit springkastelen in alle soorten, figuren en groottes. Wij beschikken ook over overdekte en luxe kastelen met veiligheidsnet voor de allerkleinsten!
Springkastelen.
Verhuur van Springkastelen, partytenten Horeca. G-RENT DE SPECIALIST VOOR SPRINGKASTELEN, FEESTMATERIAAL., G-Rent verhuurt springkastelen voor elk tuinfeest. Maak van uw communie, lentefeest, verjaardag, enz. een groot feest! Reserveer direct al uw feestmateriaal en verzeker u van een spetterende party voor de kids.
Springkasteel huren Symarre in Bottelare, Oost-Vlaanderen.
Het is dan ook het ideale tijdverdrijf voor al uw feestjes. In en rond Merelbeke kan u terecht bij Symarre springkastelen voor hoog kwalitatieve en uiterst veilige springkastelen geplaatst en weer opgehaald in een straal van 20 kilometer in de regio Merelbeke.
Springkastelen Website of zeppyfun!
STUDIO 100 SPRINGKASTELEN. Shimmer and shine. Voetbal België 1. Voetbal België 2. Info over springkastelen. FESTEYN MET XANDEE. Vier op een rij. Tafels en stoelen. Klik links in de kolom op de naam van het springkasteel en je kan alle nodige info zien!
Springkastelen en Attractieverhuur Leo Dries.
Voor het communiefeest van onze dochter waren we op zoek naar leuke originele attracties voor jong oud, en dat vonden we meteen bij Springkastelen Dries! Het grote aanbod doen we vaak beroep op Springkastelen Dries. Zo kunnen we telkens andere springkastelen attracties plaatsen.
Springkastelen Springstad.
Afmetingen: skydancer en skytube: 6m. skytube met welkom: 4m. Skydancer met gezicht en armen: 45/dag en 65/2 dagen. Skytube 6m: 35/dag en 55/2 dagen. Skytube met welkom 4m: 40/dag en 60/2 dagen. Alle rechten voorbehouden Springstad by TiLiLoEm. IPS Interactive Playsystem. Leveren van springkastelen.
Springkastelen Climaxx Rental.
Climaxx Rental is een dynamische zelfstandige onderneming die zich richt op verhuur van professionele licht en geluidsinstallaties, discobars, beursstanden, springkastelen en alle verhuur van feestbenodigdheden en toebehoren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van onze activiteiten en diensten.
Springkastelen.
G-Rent verhuurt springkastelen voor elk tuinfeest. Maak van uw communie, lentefeest, verjaardag, enz. een groot feest! Reserveer direct al uw feestmateriaal en verzeker u van een spetterende party voor de kids. Rennen, klimmen, klauteren, een glijbaan, gewoon springen, overdekt of niet overdekt, je vindt springkastelen in allerlei vormen en maten.
up2jump.be springkastelen. grafisch ontwerp In-vorm.
De huurder erkent over alle nodige voorzieningen te beschikken teneinde de springkastelen te kunnen gebruiken zoals hierboven beschreven. De blaasinstallatie mag in geen enkel geval worden afgedekt en mag enkel door ons gestopt worden bij het afhalen van het springkasteel.

Contacteer ons