Meer resultaten voor busjes verhuur

 
busjes verhuur
 
Minibus huren aan de beste prijs? Vio Verhuurbedrijf.
Verhuur busje voor 6 personen kan al vanaf 6050, euro voor 1 dag. Voor een minibus voor 9 personen kan dit vanaf 72 euro voor 1 dag. Wat neerkomt op nog geen 10 euro per persoon! indien volledig gevuld. Bovendien krijgt u bij verhuring steeds een aantal km gratis. Verhuring van minibussen zonder waarborg is bij Vio niet mogelijk. Dit is voor ons een zekerheid dat we de personenbusjes in goede conditie terug krijgen en maakt het ook mogelijk om steeds kwalitatieve busjes te blijven aanbieden.
Verhuur Garage Vanduffel.
Huur een van onze busjes voor personenvervoer aan zeer aantrekkelijke prijzen, en dit zowel per dag als voor langere periodes. Ook voor de verhuur van personen wagens kunnen wij u oplossingen op maat aanbieden. Contacteer ons voor de beschikbaarheid en de prijzen op 011 64 15 03 of via ons contactformulier.
Home I Verhuur bestelwagen, minibus en auto Knokke.
Huurder dient alle vloeistoffen en de bandenspanning op het vereiste niveau te laten houden en dient het voertuig overeenkomstig het serviceschema van het voertuig en conform het bepaalde bij het tweede lid van artikel 9 voor onderhoud aan te bieden.;
Geels Autoverhuur Goedkoop auto, minibus, busje huren Te huur in Limburg Geel Herentals Turnhout Lier Mol Kempen.
Vanuit ons filiaal te Geel verzorgen we de verhuur van allerhande autos en busjes voor de Kempen en Limburg. Als u goedkoop een auto, bestelwagen, minibus of busje wilt huren, maar niet wilt inboeten aan service, bent u bij Geels Autoverhuur steeds aan het juiste adres.
Minibus huren busje huren bij Dockx Rental.
Ma t/m za 7u30 12u en 13u 18u30: Deurne, Mechelen, Geel, Herent Leuven, Luik, Verviers, Aalst, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Niklaas, Oudenaarde, Nijvel, Hasselt. Op zoek naar een origineel cadeau? Verras vrienden en familie met een auto cadeaubon, verhuisbon, sportwagenbon of een motorbon.
huurauto minibus voor skivakantie ERWIN'S' Renter Center.
Gebroeders Van Damme N.V.
U kunt uw auto reserveren aan onze receptie of stuur een emailtje. Bij het ophalen van uw voertuig betaalt u de verhuurprijs nadat u uw. geldig rijbewijs en geldig identiteitskaart voorgelegd hebt. Opgelet: Bij verhuur van onze wagens wordt er 50, waarborg.
Piekernie vzw.
Wanneer zijn onze busjes beschikbaar? Bekijk onze reservatielijst hier Exceldocument. Tip: Wanneer u deze pagina regelmatig gebruikt, vergeet dan deze pagina niet regelmatig te Vernieuwen. Te downloaden informatie.; Bovenstaande figuur als PDF. Huurovereenkomst minibus Piekernie vzw Ford Transit. Huurovereenkomst minibus Piekernie vzw Fiat Doblo.
Minibushuren.be Verhuur wagens, minibussen, bestelwagens en trucks.
Hij zorgt voor een frisse wind in het segment van de gezinsauto's. Geïnspireerd op de conceptauto Captur, waarvan hij niet alleen de naam maar ook de spirit meekreeg, is dit het trotse nieuwe stijlicoon van Renault te huur bij minibushuren.be!

Contacteer ons