Meer resultaten voor appartement

 
appartement
 
appartement Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: appartement DE appartement EN appartement ES. Definities in het Frans: appartement 4x. Definities in het Nederlands: Appartement 19x.
Appartementen Hans Immo.
Het appartement bestaat uit een inkomhal van 6m, een ruime woonkamer van 30m, een grote slaapkamer van 15m, een keuken van 10m, een badkamer van 4m met ligbad, een apart toilet en een berging me. Prachtig luxe appartement van 110m met 2 slpks.

Nieuwbouw appartement 150m, 3 slaapkamers met terras en tuin. Gelegen op de gelijkvloerse verdieping, zonder lift. Dit appartement bestaat uit een inkomhal met toilet, een woonkamer 43.75m die toegang geeft tot het terras en de privatieve tuin, een open keuken 9.50m met berging.
Appartementen te koop Residentie Vastgoed.
Zoek uw droomwoonst: Espagnac. Geen specifiek budget. Appartementen Te koop. Te koop Met Optie. Verkocht onder voorbehoud. Te koop Met Optie. We komen ook graag eens bij u langs! 059 250 590. Hou me op de hoogte. powered by Skarabee.
Immo Gryson TORHOUT Appartementen.
Bekijk op kaart Toon panden in lijst. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement.
4-persoons cottage/appartement Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie.
Indeling, inventaris en interieur kunnen per accommodatie verschillen. Afhankelijk van het park waar u naar toe mag verblijft u in een 4-persoons appartement of een 4-persoons cottage. U beschikt minimaal over: een keuken, open haard in de cottages en TV.
Aftakking voor appartement De Watergroep.
Wanneer een centrale drukverhoging, een waterbehandeling en/of individuele bemetering per verdieping wordt voorzien, dan neem je best contact op met jouw klantendienst. Bijkomende voorwaarden zijn in deze gevallen van toepassing. Tweet Delen Delen. Aanvraagformulier aftakking appartement. Folder Een appartementsaftakking op het drinkwaternet.
Appartement Wikipedia.
Een appartement is de benaming voor een woning van één verdieping; indien de woning uit meerdere verdiepingen bestaat wordt gesproken van een maisonnette. Een eenkamerappartement wordt vaak een studio genoemd. Het woord appartement heeft vaak betrekking op een luxueuze flat.
Huis of appartement te koop in jouw regio Dewaele.
In deze editie: Digitale evolutie in vastgoed, fotovoltaïsche panelen, verborgen metamorfose, de comeback van metaal, pandenaanbod, tips en advies rond wonen en zoveel meer. Bekijk het online magazine Bekijk alle magazines. Huizen te koop in je regio. Appartementen te koop in je regio.

Contacteer ons