Op zoek naar huurwoningen?

 
huurwoningen
 
A-stad.
Is de huurwoning in orde? Wonen Vlaanderen.
Deze verplichting is van toepassing op alle woningen waarvoor een nieuw huurcontract wordt afgesloten, dus ook op huurwoningen die niet als hoofdverblijfplaats worden verhuurd. Voor oudere huurcontracten dit zijn alle huurcontracten voor woningen, afgesloten vóór 1 januari 2013 is een gefaseerde invoering van de verplichtingen voorzien.
Conformiteitsattest huurwoningen Stad Geraardsbergen.
Huurcontract, al dan niet geregistreerd. Aanvraagformulier conformiteitsattest 2017 988Kb, pdf. Reglement veralgemeend conformiteitsattest verhuurde woonentiteiten 1789Kb, pdf. Weverijstraat 20 9500 Geraardsbergen tel. 054 43 44 81 E-mail. open van 8u30 12u30. open van 8u30 12u30. Conformiteitsattest voor huurwoningen. 2017 Stadsbestuur Geraardsbergen.
Huurwoningen.
Dit betekent niet dat deze woningen momenteel leeg staan of te huur zijn. Vermelde huurprijzen en kostprijzen houden geen rekening met veranderingen die door de bewoners zelf zijn aangebracht. Hieronder vindt u alle huurwoningen opgenomen in het patrimonium van De Mandel.
Overbewoning en onaangepastheid van huurwoningen Gemeente Alken.
Overbewoning en onaangepastheid van huurwoningen. Behoorlijk wonen is een recht voor iedereen. Toch vertonen sommige woningen wel eens wat gebreken. In de Vlaamse Wooncode gelden een aantal kwaliteitsnormen voor huurwoningen. Deze normen zijn wel degelijk minimale normen, waaraan een normale woning voldoet.
Verbeteringspremie particuliere huurwoningen Menen.
Reglement verbeteringspremie particuliere huurwoningen. Intentieverklaring verbeteringspremie private huurwoningen. Aanvraagformulier verbeteringspremie particuliere huurwoningen. Aanvraag en uitbetaling van de premie. De premie wordt aangevraagd op de daartoe bestemde aanvraagformulieren vóór de aanvang van de werken. De aanvraag gaat gepaard met een vooronderzoek.
Lijst huurwoningen Stad Roeselare.
Home Wonen en leven Wonen en verbouwen Hulp bij huisvestingsproblemen Hulp bij huren Lijst huurwoningen. Ben je op zoek naar een huurwoning? Via onderstaande link kun je een geactualiseerd overzicht raadplegen van woningen, appartementen, studios en kamers die via internet op de private huurmarkt te huur worden aangeboden met een maximale maandelijkse huurprijs van 550.
Huurwoning Wikipedia.
Het belastbare bedrag is de som van de WOZ-waarden van de huurwoningen, verminderd met 10 maal de gemiddelde WOZ-waarde van die huurwoningen, of anders berekend: het aantal woningen verminderd met 10, maal de gemiddelde WOZ-waarde van de woningen. Deze heffing op sociale huurwoningen was aanvankelijk bedoeld om de staatskas.
DDS Huurwoningen.
Het huuraanbod van intercommunale DDS bestaat uit 221 wooneenheden eengezinswoningen en appartementen verspreid over de regio Dendermonde-Wetteren. Voor info over beschikbare huurwoningen of appartementen kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Contacteer ons