Resultaten voor huurwoningen

 
huurwoningen
 
Minimumnorm 2020 geldt niet enkel voor huurwoningen. Livitas.
Livitas houdt u op de hoogte. Minimumnorm 2020 geldt niet enkel voor huurwoningen. Wist je dat het voor de Vlaamse renovatiepremie niet mogelijk is om een gezamenlijke aanvraag in te dienen? Dat betekent dat iedere mede-eigenaar van een appartementsgebouw afzonderlijk een aanvraag moet indienen voor zijn aandeel in de kosten van de werken.
Sociale huurwoningen: huurprijsberekening en diverse Wonen Vlaanderen.
Home Nieuws Sociale huurwoningen: huurprijsberekening en diverse. Sociale huurwoningen: huurprijsberekening en diverse. Ter uitvoering van titel VII van de Vlaamse Wooncode, en na advies van de Vlaamse Woonraad, wijzigt de Vlaamse Regering opnieuw principieel haar besluit dat het sociale huurstelsel regelt.
Toewijzingsreglement sociale huurwoningen voor senioren Stad Lommel.
Senioren of bejaardenwoningen worden bij voorrang toegewezen aan een gezin met minstens één gezinslid dat ouder is dan 65 jaar of aan een alleenstaande die ouder is dan 65 jaar. De sociale huurwoningen met specifieke aanpassingen en maatregelen voor 65-ers binnen het toewijzingsreglement worden verhuurd door het Kempisch Tehuis.
Conformiteitsattest voor huurwoningen Gemeente Erpe-Mere.
Conformiteitsattest voor huurwoningen. Wil je zeker weten dat je een geschikte woning huurt? Wil je als eigenaar een positief signaal geven dat je woning voldoet aan de kwaliteitsnormen? Wil je duidelijkheid over het aantal bewoners waarvoor de woning geschikt is?
Sociale huurwoningen Gemeente Olen.
Openingsuren in Herentals.: maandag van 17.00 tot 19.00 uur. dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Openingsuren in Olen.: maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Inschrijvings en toewijzingsvoorwaarden pdf. Lokaal toewijzingsreglement sociale huurwoningen pdf. sociale huisvestingsmaatschappij De Woonbrug.
3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen Gemeente Middelkerke.
3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen. 3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen. Het agentschap Wonen-Vlaanderen brengt in haar jaarverslag 2017 de resultaten in kaart van 10.980 conformiteitsonderzoeken in Vlaamse woningen. 46% van de gecontroleerde woningen bleken niet te voldoen aan de woonkwaliteitsnormen.
Kwaliteitscontroles huurwoningen Wervik.
Home Dienstverlening en bestuur Alle diensten Wonen en werken Huren/verhuren Kwaliteitscontroles huurwoningen. Loket Wonen en Zorg. Iedere bewoner die klachten heeft over zijn huurwoning kan bij het stadsbestuur een aanvraag tot kwaliteitscontrole indienen. Hierbij wordt in samenwerking met het Agentschap Wonen een kwaliteitscontrole uitgevoerd aan de woning, aan de hand van een technisch verslag.
Sociale huurwoningen Gemeente Kortemark.
Wanneer de kandidaat-huurder in een ongezond verklaarde woning woont.; Wanneer de woning van iemand van minstens 65 jaar, onaangepast is.; Wanneer men uit de echt aan het scheiden is en het bewijs kan leveren dat de echtscheidingsprocedure werd opgestart akte notaris, attest van rechtbank.
Conformiteitsattest huurwoningen Nijlen.
De verhuurder kan het conformiteitsattest aanvragen bij de gemeente voor.: huurwoningen als er een hoofdverblijfplaats gevestigd is. De verhuurder kan het attest aanvragen bij de gemeente. De burgemeester spreekt zich binnen de 60 dagen uit aan de hand van het technisch verslag van een gemeentelijke onderzoeker.

Contacteer ons