Meer resultaten voor huurwoningen

 
huurwoningen
 
Huurwoningen / Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
Blijkt uit de berekening dat een huisvestingsmaatschappij gedurende vijf jaar meer uitgaven dan geobjectiveerde inkomsten heeft, dan krijgt ze het verschil met de GSC bijgepast. Welke regelgeving van toepassing is voor de financiering bij huurwoningen, dat leest u in het luik wetgeving en beleid onderaan deze website.
A-stad.
Premies voor sociale isolatieprojecten voor huurwoningen Gemeente Kruibeke.
Premies en toelagen. Premies voor sociale isolatieprojecten voor huurwoningen. Premies voor sociale isolatieprojecten voor huurwoningen. De Vlaamse overheid wil slecht geïsoleerde huurwoningen helpen isoleren. Voor huurwoningen bewoond door prioritaire groepen zijn er extra hoge premies voor sociale dakisolatieprojecten, sociale beglazingsprojecten en sociale spouwmuurisolatieprojecten.
Toewijzingsreglement sociale huurwoningen voor 65-plussers Gemeente Kortemark.
De overheid biedt de kans aan de gemeente om als regisseur van het lokaal woonbeleid, een lokaal toewijzingsreglement waarmee sociale huurwoningen die speciaal zijn aangepast aan de behoeften van senioren en met voorrang worden toegewezen aan 65-plussers, op te maken.
Kwaliteitslabel voor huurwoningen Harelbeke.
Home Kwaliteitslabel voor huurwoningen. Kwaliteitslabel voor huurwoningen. De woning beschikt over een conformiteitsattest met maximaal 5 resterende strafpunten. De woning beschikt in alle woonlokalen leefruimte, keuken en slaapkamers en alle sanitaire ruimtes badkamer en toilet over minstens dubbele beglazing. Het volledige dak van de woning is voorzien van dakisolatie met een R d waarde van minimum 3 m K/W.
Lokaal kwaliteitslabel voor huurwoningen Menen.
Home Dienstverlening en bestuur Wonen Lokaal kwaliteitslabel voor huurwoningen. Lokaal kwaliteitslabel voor huurwoningen. Het lokaal kwaliteitslabel is een bijkomende erkenning afgeleverd door het stadsbestuur voor huurwoningen die 14 strafpunten of minder scoren. Dit attest is geldig voor een periode van 5 jaar.
Sociale koop en huurwoningen Sociaal Huis Knokke-Heist.
Home Sociale koop en huurwoningen. Sociale koop en huurwoningen. Alleenstaanden of gezinnen met een bescheiden inkomen komen in aanmerking voor een sociale woning. Er bestaan 3 mogelijkheden.: ze huren een sociale woning aan een betaalbare" prijs." ze kopen een kavel of woning aan een betaalbare" prijs."
Sociale huurwoningen Gemeente Meise.
Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting. Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Infobrochure betaalbaar wonen sociale huur en koopwoningen _Meise 2016 6114Kb, pdf. Toewijzingsreglement sociale huurwoningen 2015 2621Kb, pdf. Goedkeuring herziening toewijzingsreglement sociale huurwoningen 1303Kb, pdf. Tramlaan 8 1861 Meise Tel tel.
Sociale dakisolatiepremie voor huurwoningen Kortenberg.
Sociale dakisolatiepremie voor huurwoningen. De Vlaamse overheid wil slecht geïsoleerde huurwoningen helpen isoleren. Voor huurwoningen bewoond door prioritaire groepen zijn er extra hoge premies voor sociale dakisolatieprojecten, sociale beglazingsprojecten en sociale spouwmuurisolatieprojecten. Bovendien begeleidt een projectpromotor de huurder en de verhuurder bij de voorbereiding en de uitvoering van de werken.

Contacteer ons