Op zoek naar huur busje?

 
huur busje
 
Transdeco Verhuur minibus, vrachtwagen en bestelwagen te Gent.
verhuur van een busje of minibus 81, ideaal voor uw uitstapje of uw zomer of wintervakantie.; verhuur van een bestelwagen of koerierwagen, geschikt voor uw kleine zendingen.; verhuur van een bestelwagen of camionette tot 20 m met of zonder laadbrug.; U kunt een minibus en/of bestelwagen huren in Gent op dag, week of maandbasis. Voor de huur op week of maandbasis, geven wij u aantrekkelijke en zeer concurrentiële all-in tarieven.
Minibus Mechelen.
Huur een minibus in Mechelen. Wie wil er niet eens op uit trekken met familie of vrienden? Gezellig met een groep toffe mensen een uitstap of langere trip maken. Maar hoe ga je iedereen en bagage in je auto krijgen?
Verhuur Garage Vanduffel.
Huur een van onze busjes voor personenvervoer aan zeer aantrekkelijke prijzen, en dit zowel per dag als voor langere periodes. Ook voor de verhuur van personen wagens kunnen wij u oplossingen op maat aanbieden. Contacteer ons voor de beschikbaarheid en de prijzen op 011 64 15 03 of via ons contactformulier.
LTC-verhuur Over ons.
Meer informatie in verband met de activiteiten van LTC-bouwbedrijf grondverzet, leveringen grond en zand, bouw en afvalcontainers vindt u hiernaast in het rechtermenu. LTC-verhuur is opgericht in 2007 en heeft momenteel zo'n' 40-tal bestelwagens beschikbaar voor verhuur. Onze troeven zijn.:
Verhuur Bus, Minibus Touringcar in Antwerp, België Rent-Autobus.
Vergelijk aanbod voor het huren van een bus, touringcar of minibus in Antwerp. Ontvang concurrerende bus en touringcarverhuur offertes van verschillende verhuurbedrijven. Vergelijk offertes prijs, klant beoordelingen, zitplaatsen in de bus, ruimte voor bagage, faciliteiten en de leeftijd van het voertuig.
Wagens huren Huurwagens Mols.
Huur je één van onze autos, busjes of vrachtwagens en ondervind je een probleem? Dan neem je rechtstreeks contact met één van onze vaste medewerkers voor een snelle en efficiënte oplossing. Bij Huurwagens Mols verloopt huren op wieltjes, zodat jij je 100% kan concentreren op je werk.
Geels Autoverhuur Goedkoop auto, minibus, busje huren Te huur in Limburg Geel Herentals Turnhout Lier Mol Kempen.
Peugeot 3008 1.2. vanafprijs bij huur vanaf 1 maand, voor meer informatie over prijzen zie onze prijslijst. Auto huren in Geel, de Kempen of Limburg? Geels Autoverhuur, uw partner als u een auto, camionette, minibus, bestelwagen of busje wilt huren.
Minibus huren busje huren bij Dockx Rental.
Alle maten en sterktes kartonnen verhuisdozen en plastic dozen vind je hier. Nog meer gerust rijden: uw Dockx huurwagen uitgerust met GPS, winterbanden, sneeuwkettingen, skibox. Bestelwagens, vrachtwagens, verhuiswagens. Dockx Service Shops. Welke stappen moet ik volgen om een voertuig te huren?
Bestelwagen huren WEBA meubelen.
Winkels open op zon en feestdagen. Als klant, online of in de winkel, kan je bij WEBA steeds een bestelwagen huren om je aankopen zelf af te halen en te vervoeren naar je thuis. Razendsnel en spotgoedkoop: 4 per uur en 010, per kilometer, met een minimum van 10.

Contacteer ons