Resultaten voor Openings

 
Openings
 
Openingsuren Interbad.
Het personeel van ons zwembad is verplicht om het RIO altijd strikt toe te passen. U kunt het RIO reglement voor Interne Orde vinden geafficheerd op zichtbare plaatsen in het zwembad, op het folderrek of u kunt de bijlage downloaden.
Openingsuren Arenberg.
Woensdag en vrijdag van 1230: tot 1700.: De eerste zaterdag van de maand van 1400: tot 1700.: Tijdens deze openingsuren zijn we ook telefonisch bereikbaar op 03 202 46 46. Aanvangsuur voorstelling: 2015.: Openingsuren avondkassa: vanaf 1900: tot aanvang voorstelling.
Openingsuren en adressen Bibliotheken Stad Gent.
9032 Wondelgem Gent. Bibliotheek Zwijnaarde F5. 9052 Zwijnaarde Gent. Bibliotheek Info en Onthaal. Graaf van Vlaanderenplein 40. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Juridische info en privacy. Volg Stad Gent op.: linkedin.com/company/stad-gent Stad Gent. YouTube Stad Gent Stad Gent.
Gemeente De Pinte Openingsuren.
Het recyclagepark is gesloten op: vrijdag, zondag, wettelijke feestdagen en op dinsdag 4 juni 2019, donderdag 11 juli 2019 Feest Vlaamse Gemeenschap, donderdag 15 augustus 2019 O.L.V.-Tenhemelopneming, zaterdag 2 november 2019, vrijdag 15 november 2019 Koningsdag, donderdag 26 december 2019 tweede kerstdag.
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor terreingebonden logies toerisme vlaanderen.
Uiteraard moet je logies ook voldoen aan de basisnormen voor logies. Staan er op je terrein ook niet-verplaatsbare verblijven die je zelf aanbiedt op de toeristische markt? Dan gelden voor deze verblijven ook de brandveiligheidsnormen en de openings en uitbatingsvoorwaarden voor kamergebonden logies.
Openingsuren Aquadroom Zwembad.
Wij zijn gesloten op maandag 24, dinsdag 25 en maandag 31 december en op dinsdag 1 januari. Op woensdag 26 december zijn we geopend van 10u00 tot 16u45. Aquadroom Gedetailleerde openingsuren en tarieven in onze folder PDF. Speciale openingsuren Aquadroom.
Openingstijden.nl Openingstijden koopzondagen van winkels and as.
Openingstijden.nl is dé website voor het bekijken van actuele openingstijden van winkels en bedrijven. Je vindt bij ons ook een overzicht van alle koopzondagen, woonboulevards en winkelcentra bij jou in de buurt. Openingstijden en koopzondagen van woonboulevards en winkelcentra! Koopzondag of koopavond?
Openingsuren Autoveiligheid.
Opgelet: voor onze keuringsstation van Rotselaar en Tienen is er tijdens de laatavondopening op maandag en donderdag 1700: 1900: enkel keuring op afspraak mogelijk. Gesloten op Belgische wettelijke feestdagen. Gelieve er voor sluitingstijd wel rekening mee te houden dat, in functie van o.a.
Tarieven openingsuren bezoekers Provinciaal domein Puyenbroeck.
Bij voorspelling van hevige windstoten sluiten we de bossen of in uitzonderlijke gevallen ook het domein zelf af. De openingsuren van onze accommodaties vind je hieronder.: In Puyenbroeck combineer je verschillende activiteiten aan een voordelige prijs met een van deze 2 passen.:

Contacteer ons