Zoeken naar Inverter-systeem

 
Inverter-systeem
 
Kan je met een invertersysteem van een airco een huis goedkoper verwarmen? Livios.
Voor een antwoord op je vraag gingen we te rade bij de experts van Daikin. Hier verduidelijkt men dat een warmtepomp-invertersysteem goedkoper is dan elektrische verwarming, maar dat de afschrijfperiode wel langer zal zijn. Beide" systemen hebben echter hun voor en nadelen.
Energiezuinige airconditioning voor uw woning Daikin.
Uitgerust met onze Inverter-technologie. Onze Inverter is een energiebesparende technologie die energieverspilling in airconditioners voorkomt door de motorsnelheid efficiënt te regelen. In plaats van extra energie te stoppen in starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan zodat die continu en efficiënter draait.
Warmtepomp systemen TOSHIBA Airconditioning.
Als het systeem alleen hoeft te koelen, voldoet een zogenaamd cooling only systeem. Meestal worden deze toegepast in aanvulling op het bestaande verwarmingssysteem en zorgen voor koelte tijdens warme dagen. Als er ook verwarmd moet kunnen worden, zal de keuze vallen op een toerengeregelde en dus energiezuinigere inverter warmtepompsysteem.
Een warmtepomp met Inverter technologie Samsung klimaatbeheersing / Ambrava.
De meeste warmtepompen zijn inverter gestuurde systemen. Met behulp van de inverter technologie past het warmtepompsysteem haar werking zelfstandig aan aan de omstandigheden. Als de door u gewenste temperatuur eenmaal is bereikt, dan behoudt het systeem deze door op een laag niveau te opereren, waarbij tevens het energieverbruik op een laag pitje wordt onderhouden.
Split-systeem vloermodel console inverter MFA.
Prana Water/Water WWR MTD2 XE monobloc. Home Commercieel Verwarming Split-systeem vloermodel console inverter MFA. Het Midea vloer console model is zeer elegant en compact. Deze unit is zeer energiezuinig in verbruik en geruisloos door zijn speciaal ontworpen centrifugaal ventilator die op een laag toerental draait.
Invertertechnologie Daikin.
De inverter volgt de omgevingstemperatuur op en stelt die bij wanneer dat nodig is. In plaats van energie te stoppen in het starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan, zodat die op termijn efficiënter draait.

Contacteer ons