Meer resultaten voor Springkastelen

 
Springkastelen
 
Springkastelen Jumpfever.
Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. bv: als het springkasteel 4m breed is hebt u dus minstens 6m in totaal nodig. Achteraan het springkasteel hebben wij een 220V stopcontact nodig.
Een dag in je eigen kasteel Springkasteelantwerpen.be.
Wel, dat moment brengen wij opnieuw, maar ditmaal om ook jou kinderen dit gelukzalige gevoel te laten ervaren. Wij hebben voor elk wat wils en geven steeds de beste service! Onze luchtkussens, springkastelen, bouncers, luchtkastelen, opblaasbare dromen, speeltuigen, zijn steeds van goede kwaliteit.
Springkasteel huren Fun.
Organiseer je een feestje en zijn er kinderen van de partij? Dan scoor je ongetwijfeld met een springkasteel. Het is de topattractie van het feest. De grote troef? Bij elke feestje kan je weer uitpakken met een nieuw springkasteel boordevol fun.
Verhuur van springkastelen JERO-RENT.be.
Verhuur van springkastelen. 3.00 meter breed x 3.50 meter diep. De hoogte is 2.60 meter. Prijs voor 1 dag: 60.00. Prijs voor 2 dagen: 120.00. 3.00 meter breed x 3.00 meter diep. De hoogte is 3.00 meter. Prijs voor 1 dag: 60.00.
Feestjes? Huur je Springkasteel, rodeostier, attractie of catering nu! Your SEO optimized title.
Bij ons kan u veilige, moderne, betaalbare attracties en moderne attractieve springkastelen huren om uw feestjes of evenementen onvergetelijk te maken. Bekijk zeker onze springkastelen, al dan niet met een glijbaan of overdekt, zeker een favoriet bij elk kind. Uiteraard is elk springkasteel super veilig en hygiƫnisch en altijd volledig in orde.
Bekijk ons assortiment springkastelen te huur bij Belair-fun.
Wij van Belair fun zijn ervan overtuigd dat wij voor elke gelegenheid springkastelen beschikbaar hebben die voldoen aan de wensen van onze hedendaagse jeugd. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk de nieuwste trends in springkastelen te volgen en aan te bieden voor verhuur.
springkastelen.
klik op de foto voor overzicht Studio 100 springkastelen. klik op de foto voor overzicht Studio 100 springkastelen. klik op de foto voor overzicht Studio 100 springkastelen. klik op de foto voor overzicht Studio 100 springkastelen. klik op de foto voor overzicht Studio 100 springkastelen.
Springkastelen Website of zeppyfun!
Info over springkastelen. Vier op een rij. Tafels en stoelen. Klik links in de kolom op de naam van het springkasteel en je kan alle nodige info zien! NAAM AFGEHAALD GELEVERD. Mini multiplay 50euro: 70euro. Brandweer: 60euro: 80euro. Olifant: 60euro: 80euro.
Springkastelen.
Search for: Search. vzw sportsminded Verhuur Springkastelen. Een breed aanbod van attracties, hindernissenbanen en standaard springkastelen. Wipe-out hindernissen max.152m 0. Opblaasbare tuinglijbaan 90. Sumo worstelen tweeling 100. Sumo Worstelen 100. Prinses multifun 125. Clown multifun 125. Koe Multifun 125. Dino Ballenbad 130.

Contacteer ons