Meer resultaten voor Bo-rent

 
Bo-rent
 
Autoverhuur Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Weert en Roermond.
Shortlease Demolease Starterslease Multi Merk Lease Bijtelling Winterbanden. 088-75 80 883. RentaRolla Autoverhuur Autolease. 6136 KP Sittard. RentaRolla Autoverhuur Autolease. 6224 LT Maastricht. RentaRolla Autoverhuur Autolease. 6412 PE Heerlen. RentaRolla Autoverhuur Autolease. Fahrenheitstraat 21 a. 6003 DC Weert. RentaRolla Autoverhuur Autolease.
Bo-rent B.V. discrimineert een Hongaarse vrouw Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam.
Bo-rent werd door het MDRA gewezen op de gelijkebehandelingswetgeving en erop attent gemaakt dat het College voor de Rechten van de Mens in 2012 ook al eens oordeelde dat Bo-rent verboden onderscheid maakte. Correspondentie over en weer leidde er niet toe dat Bo-rent zijn standpunt wijzigde.
Stichting Autocross Abcoude.
Interview Wim Verhoef. Interview Erik Ouwersloot. Archief fotos Nico Kennis. Uitslagen van voor 2000. 2013 Film / video / geluid. 1974 zoals het begon, met al het glas nog in de auto en slechts een houten paal achter de stoel!
Bo-rent sjoemelde met diesels door roetfilters te verwijderen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Bo-rent sjoemelde met diesels door roetfilters te verwijderen. Bo-rent sjoemelde met diesels door roetfilters te verwijderen. Print dit artikel. Het grootste autoverhuurbedrijf van Nederland, Bo-rent, heeft uit kostenoverwegingen op grote schaal roetfilters verwijderd uit hun Mercedes-Benz Sprinter-bestelwagens. Dat stellen meerdere bronnen en dat blijkt uit eigen onderzoek, meldt EenVandaag.
Bo-rent Verhuur in Sneek De Telefoongids.
Verhuur in Sneek. Eigenaar van dit bedrijf? Bo-rent Verhuur in Sneek. add_review Ja Nee. Lemmerweg 49, 8608AA, Sneek. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Plan route. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Lemmerweg 49, 8608AA, Sneek. Plan uw Route.
Bo-rent indebuurt Helmond.
Bo-Rent is ruim 40 jaar de meest ervaren partner voor de verhuur van een zeer groot assortiment machines voor de professional in de bouw. Waar je ook aan het werk bent in Nederland, je kunt er altijd terecht. Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Terugblik op de brand bij Bo-Rent Hoefnagels Safety Services BV.
Terugblik op de brand bij Bo-Rent. Terugblik op de brand bij Bo-Rent. 8 december 2017. Op zondag 21 augustus 2017 vond een grote brand plaats in een bedrijfspand van auto en materiaalverhuurder Bo-Rent in Hoorn. Vanzelfsprekend is er de nodige schade opgelopen.
Bo-Rent vermeldt prijzen voortaan duidelijker ACM.nl.
Ook op autos adverteert Bo-Rent met prijzen voor de verhuur. Deze zullen uiterlijk eind dit jaar door Bo-Rent worden aangepast. Bij de controle van de prijzen stuitte de ACM ook nog op andere zaken die niet in orde waren op de website van Bo-Rent.
Kennisplein Brand verwoest hoofdkantoor Bo-Rent in Hoorn.
Bij de brand kwam veel rook vrij, maar er werden geen schadelijke stoffen gemeten. Omwonenden kregen wel het advies hun ramen en deuren gesloten te houden. Hart van Nederland: Brand bij Bo-Rent Hoorn. MedemblikActueel: Brand hoofdkantoor Bo-Rent Hoorn na 12 uur blussen onder controle.

Contacteer ons