Op zoek naar Bo-rent?

 
Bo-rent
 
Leeborent, Evenementenverhuur.
Of op zoek naar de complete verzorging van muziek, geluid en licht voor uw bruiloftsfeest, personeelsfeest of ander evenement? Met de Drive-in shows van Leeborent bent u in één keer klaar en wordt alle muziek en techniek voor u uit handen genomen!
Directeur Bo-rent schaamt zich voor sjoemelen EenVandaag.
De post is opmerkelijk omdat Bo-rent in een officiële reactie tegen EenVandaag zegt: Wij hebben geen roetfilters verwijderd, maar helaas zijn we wel meerdere malen het slachtoffer geworden van georganiseerde diefstal waarbij grote partijen roetfilters onder onze bussen vandaan zijn gestolen.
Werken bij Bo-rent Glassdoor.be.
Glassdoor geeft u een kijkje achter de schermen bij Bo-rent als werkplek, inclusief info over salaris, reviews, foto's' van kantoor en meer. Dit is het bedrijfsprofiel van Bo-rent. Alle content is anoniem geplaatst door werknemers bij Bo-rent. Info over ons en juridische kennisgeving.
Bo-Rent" Successful" Party" Events.nl.
Menu Menu Zoeken. Back Back Verhuur Bo-Rent" Successful" Party." Facebook logo 0. LinkedIn logo 0. 1627 LJ, Hoorn. Tel: 0229 245 554. Ga naar de website. Ga naar de website. Decor en standbouw. Vervoer en verkeer. Presentatie en techniek. Tolk en vertaalbureaus.
Brand bij Bo-Rent Hoorn.
Brand bij Bo-Rent Hoorn. 112 Misdaad 20 augustus 2218.: In de Bo-Rent aan de Dioweg in Hoorn is zondag brand uitgebroken. De brandweer rukte groots uit, maar dat bleek achteraf niet nodig. De rookontwikkeling was behoorlijk, maar het bleek te gaan om een brandje op het dak.
Bo-Rent bevestigt gesjoemel met roetfilters.
Dit is gewoon fout, ik schaam me al genoeg, meldt Andries Borgeld, directeur en eigenaar van autoverhuurder Bo-rent, op zijn eigen Facebookpagina. De directeur van Bo-Rent, Andries Borgeld, bevestigt op zijn eigen Facebookpagina dat het bedrijf illegaal de roefilters uit bestelbusjes heeft verwijderd.
Terugblik op de brand bij Bo-Rent Hoefnagels Safety Services BV.
Terugblik op de brand bij Bo-Rent. Terugblik op de brand bij Bo-Rent. 8 december 2017. Op zondag 21 augustus 2017 vond een grote brand plaats in een bedrijfspand van auto en materiaalverhuurder Bo-Rent in Hoorn. Vanzelfsprekend is er de nodige schade opgelopen.
Bo-Rent.nl koopt 250 Ivecos Daily TTM.nl.
Bo-Rent.nl Autoverhuur kiest onder andere voor Iveco vanwege de uitstraling, prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat er bij de Daily geen AdBlue toegevoegd hoeft te worden om de Euro-6 norm te behalen. Bo-Rent.nl Autoverhuur heeft voor de vervanging van een aantal voertuigen en uitbreiding van haar wagenpark gekozen voor Iveco.
Bo-rent B.V. discrimineert een Hongaarse vrouw Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam.
Bo-rent werd door het MDRA gewezen op de gelijkebehandelingswetgeving en erop attent gemaakt dat het College voor de Rechten van de Mens in 2012 ook al eens oordeelde dat Bo-rent verboden onderscheid maakte. Correspondentie over en weer leidde er niet toe dat Bo-rent zijn standpunt wijzigde.

Contacteer ons